Arhive: Trainer

Marian are o experienta profesionala de peste 5 ani  ca profesor de educatie fizica  si peste 3 ani ca antrenor de fotbal pentru copii. De asemenea, este instructor de fitness si personal trainer avand experienta in coordonarea orelor de aerobic, Pilates, functional training.
Studiile lui Marian includ licentierea in educatie fizica si sport si masterul in educatie fizica si sport scolar, ambele la Universitatea Ovidius din Constanta si cursul de Instructor de Fitness si Personal Trainer , organizat de Fitness Education School.

Lacramioara are o experienta profesionala de peste 15 ani ca profesor de educatie fizica si sport la Colegiul National Pedagogic ‘‘Constantin Bratescu ’’, dar si ca profesor de dans pentru copii de gradinita.

Studiile Lacramioarei includ licentierea in educatia fizica si sportiva (practicand gimnastica ritmica) si masterul in managementul bazelor sportive si de agrement (ambele la Universitatea Ovidius din Constanta), dar si cursuri de formare si certificare in teorii moderne cu impact in educatie, marketing educational si instructor de aerobic.

Andreea a facut handball de performanta timp de 8 ani si in prezent este studenta la Facultatea de Educatie Fizica (specializarea sport si performanta motrica).