SPORTUL I-A REDAT VITALITATEA SORANEI

Sorana este acum este o fetita energica, vesela si plina de viata, care adora miscarea si nu lipseste de la nicio sesiune sportiva NutriFitness. Cand a venit insa prima data la Centrul de Nutritie si Sport pentru Copii si Adolescenti NUTRIFITNESS, era trista, fara vlaga si nu se bucura de nimic.

Sportul si consilierea nutritionala oferite de echipa Centrului au scos-o din starea de apatie in care se afla de o perioada, cu toate ca incercase si alte sporturi, fara rezultate notabile.

Sorana vine la Centrul NutriFitness impreuna cu sora ei mai mica, Sabina. Fetitele iubesc miscarea prin joc si participa cu mare drag la programul saptamanal de consiliere nutritionala. Sorana a slabit si straluceste de vitalitate.

Trista si apatica, la numai 12 ani

La numai 12 ani, Sorana cantarea cu mult peste greutatea normala a unui copil de varsta sa si din aceasta cauza devenise apatica, trista, se misca mai greu, isi pierduse mobilitatea si nu avea chef de nimic. Hainutele preferate nu-i veneau si se simtea stanjenita in compania altor copii. A fost momentul in care parintii au adus-o la Centrul NutriFitness si a intrat in programul destinat copiilor care vor sa slabeasca prin sport si dieta alimentara personalizata.

Dupa o luna de miscare, un alt copil

Sorana nu era straina de sport cand a inceput programul la Centrul NutriFitness. « Am mai facut sport si mi se parea greu pentru ca depuneam un efort foarte mare si nu mergeam de placere. La Centru, facem sport prin joaca si nu ne dam seama de efortul depus. Ma simt mai bine, mai energica, anumite haine care nu-mi veneau pot sa le imbrac acum si ce-i mai important, parca mi-a revenit cheful de viata. »

Tatal Soranei este cel care vine sa ia fetitele de la Centru, la finalul programului. Se declara incantat de rezultatele obtinute si se bucura ca fetitele vin cu drag la sport.

„Intr-o zi, Sorana a venit acasa cu un flayer pe care l-a primit la scoala, in cadrul unei campanii de nutritie, despre care am aflat ulterior ca tot dumneavoastra ati sustinut-o si ne-am gandit ca ar fi bine sa slabeasca, fiindca lua in greutate. Am venit la sala si le-am inscris pe amandoua. Pe Sorana si pe sora ei, Sabina. Fetitele au inceput programul si sunt incantate. Au facut o pauza cand au fost bolnave si le era dor de sala, abia asteptau sa revina. Asa ca, am decis sa continuam si pe perioada vacantei….”

related posts

Author post

nutri 8 august 2016

view all post by