Pachet NutriFitness

Va propunem o colaborare care va adduce venituri si in acelasi timp contribuiti la dezvoltarea unei generatii viitoare sanatoase.

Educatie nutritionala. Aceaste cuvinte le auzim acum mai des. Avem nevoie de ea. De ce ? Foarte multi copii in ziua de astazi sunt supraponderali sau chiar obezi. Aproximativ un sfert din copiii de 8 ani din Romania sunt obezi. Asta arata un studio facut de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Parintii se simt depasiti. Nu mai stiu ce sa faca. Care este secretul unei vieti sanatoase? Cum schimbam comportamente? Prin educatie.

Va oferim sansa de a cumpara un pachet cu materiale de educatie nutritional si de sanatate pentru copii, care poate fi implementat in scolile particulare din Romania sau intr-un centru de educatie pentru copii creat de dumneavoastra.

Asa cum in cadrul programului “after school “se pot face activitati de dans, educatie emotionala, limba engleza, la fel copiii pot participa la lectii de nutritive pentru copii.

 

Pachetul NutriFitness de educatie nutritional si pentru sanatate pentru copii cuprinde:

-Manualul cu 37 de planuri de lectie pentru copii de 7-12 ani

– Cartea de nutritive pentru copii“ Secretul lui Radu”

– Jocul de nutritive pentru copii “Jocul Alimentelor”

– Peste 40 imagini cu alimente, fise de lucru, fise de evaluare

– 1 training pentru implementarea manualului (costurile de cazare si masa sunt suportate de catre fiecare participant)

– 6 prezentari Power Point pentru seminariile de educatie nutritional pentru parinti

– Consiliere din partea autorului, pe parcursul implementarii manualului

 

Autorul, Roxana Trupina este fondatorul Centrului de Nutritie si Fitness pentru copii si adolescenti „NutriFitness” din Constanta, profesor si specialist in nutritie, cu specializari in pedagogie, sociologie si asistenta sociala, fitness pentru copii si managementul serviciilor sociale si de sanatate. Experienta de peste 10 ani in crearea, dezvoltarea, implementarea si raportarea de programe umanitare pentru copiii si parintii din Romania, a ajutat-o sa conceapa programul inovativ – Educatie nutritionala si pentru sanatate Nutri Fitness. Autorul a predat copiilor si parintilor educatie nutritionala, in cadrul centrului „Nutri Fitness”, intelegand obstacolele cu care se confrunta parintii si copiii in ziua de astazi, care ii impiedica sa adopte un stil de viata sanatos.

 

Educatia NutriFitness foloseste metode interactive adecvate fiecarei grupe de varsta pentru a capta interesul copiilor atunci cand ii invatam cum functioneaza metabolismul lor,  ce le este benefic sau nu, notiuni nutritive de baza (proteine, lipide, carbohidrati), rolul acestora pentru corpul uman, ce contin diferite produse si bauturi pe care le consuma in mod frecvent, care este efectul acestora asupra starii lor, cum sa citeasca eticheta alimentara si multe alte elemente care contribuie la sanatatea si bunastarea copiilor.De asemenea, in cazul copiilor care deja stiu sa citeasca, ii invatam cum sa citeasca o eticheta alimentara si cum sa aleaga acele produse benefice si sa le evite pe cele procesate si pline de chimicale nocive corpului lor.

 

Manualul cuprinde 37 de planuri de lectii si materiale pentru sustinerea lectiei printre care enumeram : Zaharul,  Bolile pe care le putem face daca mancam mult zahar, Inlocuitorii naturali ai zaharului ,Macronutrientii : ce inseamna  carbohidrati, lipide, proteine si ce fac ele in corpul uman, Micronutrientii : vitaminele si mineralele si cum ne ajuta ele si multe alte lectii.Fiecare lectie are durata de 50 minute si include o parte teoretica – explicatata prin povesti,  prezentari Power Point si una practica – experimente, jocuri, studii de caz.

Materialele vor fi oferite in regim de franciza, fiecare cumparator putand folosi materialele intr-o anumita zona geografica: sector in Bucuresti, judet in tara.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa o contactati pe Roxana Trupina,manager Nutri Fitness. Tel. 0744910249

www.nutritiesifitness.ro