Joc nutritie

Joc educational pentru insusirea cunostintelor de nutritie
Joc educational pentru insusirea cunostintelor de nutritive

Jocul alimentelor – ajuta copiii sa inteleaga ce grupe de alimente exista si sa invete despre alimentele sanatoase mai putin cunoscute, sa descopere cateva vitamine si minerale continute de fiecare aliment si ce boli ne ajuta ele sa combatem. Fiecare carte de joc prezinta un aliment, continutul caloric al acestuia, o scurta descriere, si cum ne ajuta alimentul respectiv sa fim mai sanatosi.

Jucatorii trag carti de joc unii de la altii si le imperecheaza conform grupelor de alimente. Fiecare grupa de alimente are o culoare a cartii pentru a fi mai usor grupate si de catre copiii care sunt prea mici si nu stiu inca sa citeasca.

O varianta a jocului este varianta : „Lasa ciocolata”. In aceasta varianta, cine ramane in mana cu cartea de joc pe care este desenata ciocolata, pierde jocul. O alta varianta este: „Ghiceste alimentul”. Un copil citeste descrierea alimentului fara sa ii pronunte numele iar urmatorul copil trebui sa ghiceasca alimentul.

Este bine si parintii sa se joace cu copiii pentru a-i ajuta sa asimileze cunstiintele despre alimentele sanatoase.

Informatiile despre alimentele sanatoase sunt asimilate mai usor prin joaca. Copiii vad la televizor in fiecare zi si reclame la produse care nu sunt sanatoase, iar noi in fiecare zi ar trebui sa promovam alimentele sanatoase pentru a reusi sa combatem efectul acelor reclame.

Jocul il puteti gasi la CentrulNutriFitness, str. Olteniei nr. 31-33A, Constanta.

Telefon : 0744910249

Pret: 25 Ron.

Promotie !

Venind in centru, beneficiati si de o sedinta gratuita de fitness pentru copilul dumneavoastra.

Jocul alimentelor - invata sa te hranesti sanatos !
Jocul alimentelor – invata sa te hranesti sanatos !