Mario face sport si mananca legume

Mario are 8 ani si jumatate si face fitness pentru copii de o luna de zile. A reusit sa dea jos cateva kilograme pentru ca face multa miscare si a fost atente la orele de nutritie, unde invata sa manance sanatos. Singur a decis sa renunte la chipsuri si paine, iar dulciuri manaca mai rar.

Mario citeste etichetele tuturor produselor

Dupa prima sedinta de nutritie, unde a invatat sa citeasca etichetele produselor, Mario citeste  cate zaharuri contine fiecare produs si daca vede o cantitate mai mare de 20 grame, ii cere mamei sa nu-l cumpere. Alege doar produsele care contin putin zahar.

„Kilogramele in plus nu le-a pus intr-o luna si nu putem sa le dam jos intr-o luna. Facea inot dar aici, la sala, ii place foarte mult ca ar veni in fiecare zi”, ne declara mamica lui Mario.

„El mi-a spus sa ii micsorez portia de mancare. Si eu i-am micsorat portia. La scoala, il supravegheaza doamnele, cu alimentatia”.

„Legumele…am vazut ca nu patesti nimic de la ele..”

O victorie este faptul ca Mario a inceput sa manance legume. Inainte nu manca legume deloc. Daca manca o rosie era minune. Acum mananca salate si ii plac. Iar sportul vine in completarea stilului de viata sanatos pe care l-a ales Mario.

« Imi place la NutriFitness ca ne jucam, ne miscam, alergam, dansam. Mananc mai putin de cand vin aici si mai putin zahar. Multe legume si fructe. Am vazut ca nu patesti nimic de la ele… Am slabit. Vreau sa continui », ne spune Mario.

 

related posts

Author post

nutri 30 octombrie 2016

view all post by