Lavinia a reusit! Vino si tu sa te convingi!

Lavinia are opt ani, este foarte independenta, are o vointa extraordinara si un zambet de milioane.

Lavinia vine la Centrul NutriFitness de trei ori pe saptamana si am aflat de la mama ei ca pentru prima oara nu mai cauta scuze ca sa nu faca miscare. Dimpotriva, cu greu pleaca acasa de la cursurile de fitness.

Lavinia ne povesteste cum a inceput totul : ”Am vazut centrul pe facebook si m-am gandit sa vin si eu aici pentru ca nu-mi placea cum ma simteam. Sunt mandra ca am slabit patru kilograme, si vreau sa mai slabesc inca 7! Abia astept! Deja am primit complimente de la prietenele mele si m-am simtit super bine ca se vad rezultatele!”

Exercitii fizice prin joaca si distractie

Mama Laviniei este incantata de evolutia fetitei :

”Lavinia vine cu foarte mare placere facand comparatie cu alte sporturi la care a mai mers. De exemplu, am dus-o la inot, insa de fiecare data incepea cu scuze de genul e prea frig, e prea cald. Insa aici ii place atat de mult incat nu vrea sa mai plece acasa cand venim sa o luam!”

Nutritie pentru copii energici si sanatosi

Pe langa componenta exercitiilor fizice, Centrul NutriFitness sprijina copiii sa adopte si o alimentatie sanatoasa. Lavinia participa la seminariile saptamanale de nutritie pentru copii pentru a intelege ce alimente o fac puternica si sanatoasa.

Mai mult decat atat, mama Laviniei a apelat la consilierea nutritionistului Centrului, Roxana Trupina, pentru a identifica obiceiurile si preferintele alimentare, problemele cu care se confrunta si a-i oferi solutii. In urma discutiilor, specialistul NutriFitness a realizat un meniu zilnic personalizat Laviniei pe care l-a urmat si care a produs rezultate vizibile: a slabit patru kilograme si a redus masa de grasime cu aproape 3 puncte procentuale (de la 39,8 la 37,1).

Bucuria reusitei nu are varsta

Lavinia ne spune: ”Doamna Roxana mi-a facut meniu pe zile si mami imi pregateste exact ce am voie in ziua aceea. Nu mai mananc cartofi prajiti, oua prajite, nu mai mananc ciocolata, dulciuri, prajituri. Acum mananc fructe in loc de dulciuri si foarte rar mananc o patratica de ciocolata, cand imi este pofta mare. Mananc multe legume, fructe, carne, fac sport la sala si ma mai plimb, mai sar si cu mingea. Acum vine vacanta si o sa ma pot juca si mai mult!”

Mama Laviniei ne povesteste despre eforturile pe care intreaga familie le-a facut pentru a o sustine pe fetita:

”Acasa incercam sa pastram dieta, nu e usor. Am exclus dulciurile in proportie de 90%, prajelile, sucurile. In privinta sucurilor, le ascundem fiindca fiul meu mai mare isi mai cumpara. Incercam sa mancam cat mai natural. Lavinia are o vointa extraordinara. A slabit patru kilograme si doreste sa mai dea jos inca sapte. A fost super bucuroasa cand a putut sa imbrace o bluza care ii placea foarte mult, insa nu-i mai venea. Au si felicitat-o prietenele si s-a simtit foarte bine ca si alti copii au observat aceste schimbari. Vom veni si in vacanta de vara fiindca se relaxeaza aici si in acelasi timp se vad si rezultatele de care ne bucuram tare mult pentru ca ne dorim sa fie sanatoasa si energica.”

Bravo Lavinia! Si felicitari mamei si familiei pentru toate eforturile depuse in sustinerea Laviniei!

NutriFintess Constanta

NutriFitness este primul centru de sport si nutritie din Romania dedicat copiilor (4-15 ani) si adolescentilor (16+ ani).

Programele NutriFitness au fost realizate de o echipa de profesionisti compusa din specialisti in educatie fizica pentru copii, nutritie, design si monitorizare programe educationale pentru copii.

Vino sa te convingi! Ne gasesti in centrul Constantei pe strada Olteniei nr. 31-33 A. Cere detalii si inscrie-te la 0751.361.931.

related posts

Author post

nutri 8 iulie 2016

view all post by