Gimnastica de incalzire cu marea campioana olimpica Daniela Sofronie

Copiii de la Centrul NutriFitness au avut parte de o mare surpriza pe data de 23 iulie, cand se celebreaza Ziua Mondiala a Miscarii Olimpice.  Fosta campionala olimpica la gimnastica Daniela Sofronie, care a castigat aurul la jocurile olimpice de la Atena, in 2004, a venit la Centrul de Nutritie si Sport pentru Copii si Adolescenti NutriFitness  ca sa le vorbeasca micutilor despre importanta sportului si sa faca miscare impreuna.

In deschiderea evenimentului, au dansat fetitele din trupa « Joy 2 Dance », demonstrand, daca mai era nevoie, ca dansul inseamna miscare, coordonare, disciplina si sanatate.

Cei peste 40 de copii prezenti la Centru au facut incalzirea cu gimnasta Daniela Sofronie. Chiar daca unele exercitii le-au mai smuls cate un « au », « e greu », « nu mai pot », toti au reusit sa-si depaseasca limitele si sa execute miscarile solicitate.

Dupa ce s-au incalzit, copiii au trecut la exercitii de forta, rezistenta si mobilitate pe traseul RailYard, sub atenta supraveghere a instructorilor NutriFitness Lacramioara, Dragos si Andreea, dar si sub privirea agila a Danielei, care le atragea atentia micutilor sa nu triseze in executie, ci sa incerce sa faca totul cat mai corect pentru ca atunci apar rezultate bune.

IMG_8453-1

 

S-a continuat cu stafete, atat de dragi copiilor, iar cel care le-a coordonat a fost Cristian Nedelcu, campion balcanic la atletism. Micutii au alergat in viteza si au sarit peste obstacole, s-au distrat si au transpirat datorita programului sustinut de miscare.

IMG_8451-1

 

La final, in sala de Nutritie ii asteptau platouri cu fructe si dulciuri fara zahar, asa cum se cade micilor sportici sa manace cand sunt inscrisi intr-un program de nutritie si sport.

IMG_8507-1

O zi frumoasa, plina de bucurie si indemnuri de a face miscare pentru sanatate de la doi mari campioni care traiesc prin si pentru sport : Daniela Sofronie si Cristian Nedelcu.

DSC_0159-1

Le multumim pentru prezenta si ii asteptam oricand cu drag la Centrul de Nutrities si Sport pentru Copii si Adolescenti NutriFitness din Constanta!

 

related posts

Author post

nutri 17 august 2016

view all post by