Servicii

  1. Cursuri Fitness Copii (4-15 ani)

Concept: imbinam educatia fizica traditionala (exercitii la spaliere, panou escalada, inele, franghii, culoar de viteza), elemente de fitness, aerobic si pilates pentru copii (sprinturi, sarituri, stafete, gantere usoare, benzi elastice, mingi diferite dimensiuni/greutati, cos de baschet, mini-fotbal, mini-handbal), jocurile copilariei (leapsa, 9 pietre – diferite forme si reguli) cu sportul interactiv folosind tehnologie de ultima ora, unica in Romania: exergame-ul iDance2 și traseul sportiv RailYard Fitness Course.

E40J7586

Obiective: dezvoltam capacitatea aeroba (capacitatea inimii, a plamanilor, a sangelui de a oferi oxigen muschilor in timpul unui efort fizic) si cea anaeroba – forta si rezistenta musculara, flexibilitatea, redand energia copiilor si adolescentilor intr-o forma distractiva si captivanta pentru fiecare grupa de varsta.

Beneficii: asiguram copiilor si adolescentilor conditia fizica optima pentru sanatatea si performantele lor scolare. Sedentarismul este unul dintre cele mai mari pericole ale copilariei. Indiferent de varsta, inaltime sau greutate, toti copiii au nevoie de o buna conditie fizica si obisnuita unui stil de viata activ care le va asigura un organism sanatos inclusiv la maturitate.

 

  1. Cursuri Fitness iDance2 (16+ ani)

Concept: lucram exercitii fizice solicitante, distractive, recreative, relaxante si captivante prin intermediul sportului interactiv adaptat nevoilor adolescentilor care asigura progresul continuu al conditiei fizice motivandu-i sa obtina punctaje din ce in ce mai mari prin cresterea graduala a intensitatii efortului fizic depus si a miscarilor programelor diversificate iDance2 (multiple niveluri de dificultate).

Obiective: dezvoltam forta si rezistenta musculara, coordonarea, viteza de reactie, echilibrul, rezistenta si forta inimii, dar si capacitatea adolescentilor si tinerilor de concentrare, de recunoastere a tiparelor, de rezolvare a problemelor si de testare a ipotezelor si estimarilor prin tehnologia de ultima ora, unica in Romania, exergame-ul iDance2.

E40J7637

Beneficii: asiguram adolescentilor si tinerilor o modalitate de relaxare si recreere care le ofera si conditia fizica de care au nevoie pentru o dezvoltare armonioasa si le imbunatateste rezultatele scolare. Sedentarismul este unul dintre cele mai mari pericole ale adolescentei. Indiferent de varsta, inaltime sau greutate, toti copiii au nevoie de o buna conditie fizica si obisnuita unui stil de viata activ care le va asigura un organism sanatos inclusiv la maturitate.

 

  1. Seminarii Nutritie Copii (4-15 ani)

Concept: lucram cu instrumente interactive si atractive adaptate varstei copiilor si adolescentilor, folosind tehnici care implica toate simturile lor (vizual, auditiv, tactil, olfactiv, gustativ) si realizam multe exercitii si experimente practice prin care ei pot intelege si retine toate informatiile discutate in cadrul seminariilor de nutritie.

DSC_0959

Obiective: dezvoltam concepte despre functionarea organismului, alimentatie si alte obiceiuri sanatoase prin care copiii si adolescentii inteleg logica din spatele recomandarilor nutritionale. Astfel crestem semnificativ probabilitatea ca acestia sa adopte si mentina o dieta hranitoare care le ofera energie, o stare de bine, un stil de viata activ si imbunatateste rezultatele lor scolare.

Beneficii: asiguram copiilor si adolescentilor cunostintele si instrumentele necesare pentru a intelege care sunt alimentele si obiceiurile care le fac bine si care sunt consecintele celor care le fac rau. Astfel formam obiceiuri sanatoase din copilarie si, pe langa beneficiile imediate, le va fi mult mai usor sa le mentina si la maturitate. Desi este mai usor sa identificam problemele vizibile („kilogramele in plus”), nutritia este la fel de importanta pentru toti copiii si adolescentii, idiferent de varsta, inaltime sau greutate.

 

  1. Seminarii Nutritie Parinti

Concept: lucram impreuna cu parintii pentru a-i ajuta sa inteleaga care sunt elementele care influenteaza buna functionare a organismului, nivelul energiei si comportamentul copiilor, dar si cum anume ii pot ajuta sa adopte si mentina un stil de viata activ si sanatos.

Obiective: dezvoltam concepte si instrumente de alimentatie nutritiva care ii ajuta pe parinti sa alcatuiasca cu usurinta lista de cumparaturi pentru mancare, sa organizeze portiile si combinatiile de alimente la fiecare masa, sa echilibreze dieta copiilor si sa inlocuiasca elementele care nu le sunt benfice.

Beneficii: asiguram parintilor toate informatiile necesare pentru a lua decizii in cunostinta de cauza si pentru a crea o alimentatie si un stil de viata sanatos pentru intreaga familie. De asemenea, la seminariile de nutritie parintii impartasesc propria experienta, problemele intampinate, solutiile gasite, fac schimb de idei si gasesc sprijin si indrumare pentru a pune in practica cele invatate.

 

  1. Meniuri Personalizate

Concept: specialistul nutritionist evalueaza impreuna cu parintele si copilul obiceiurile alimentare, problemele de sanatate si face masuratorile initiale pentru a identifica stadiul de la care incepem transformarea. Dupa ce analizam jurnalul alimentar, preferintele si retincentele copilului, specialistul nutritionist realizeaza meniuri zilnice (mic dejun, gustari, pranz, cina) diversificate si personalizate pentru remedierea problemelor intampinate.

Obiective: dezvoltam diete diversificate si personalizate care remediaza problemele de sanatate cu care se confrunta copiii si adolescentii din cauza alimentatiei deficitare. Impreuna cu parintii realizam un plan dietetic echilibrat, hranitor si benefic copiilor prin care tintim un organism sanatos, un metabolism functional, un copil energic si activ. Apoi urmarim rezultatele si adaptam dieta personalizata pentru continua imbunatatire a rezultatelor.

Beneficii: asiguram parintilor un plan de actiune concret, realizat special pentru nevoile copilului si pentru contextul familiei. Ii ajutam si prin participarea copiilor la seminariile de nutritie unde inteleg logic si practic rolul alimentatiei, iar schimbarile vor fi mult mai usoare pentru ca si cei mici inteleg de ce acestea trebuie puse in practica. Adaugand si beneficiile participarii copiilor la cursurile de fitness cu siguranta se vor obtine rezultatele dorite

 

  1. Petreceri Copii (6 – 14 ani)

Concept: organizam petreceri pentru copii (aniversari si sarbatoriri ale zilelor de nastere) super distractive si foarte sanatoase pentru superoi si supereroine Nutri & Fitness. Ne jucam folosind toate dotarile Centrului NutriFitness Constanta, cream povesti si roluri pentru a captiva atentia si interesul copiilor. Comandam meniuri si bauturi sanatoase si ne asiguram ca fiecare sarbatorit primeste cea mai tare zi de nastere de pana acum.

petreceri_copii

Beneficii: asiguram rezervarea in exclusivitate a spatiului pentru petrecere, antrenor dedicat care va realiza un program adecvat varstei copiilor si va conduce sesiunea sportiva a petrecerii, decoram spatiul pentru petrecere, punem la dispozitie invitatii, farfurii, tacamuri, pahare, servetele.

 

  1. Program Vacanta de Vara 2016 (4-11 ani)

Concept: organizam programe speciale pentru vacanta de vara (01.07.2016 – 04.09.2016) cu ateliere pentru cunoasterea si dezvoltarea personala, educatie nutritionala, limbi straine si jocuri sportive. Le oferim copiilor activitati distractive, relexante si captivante.

Beneficii: asiguram programele Happy Summer in module saptamanale pentru a se potrivi tuturor planurilor de concediu in familie (200 lei/saptamana). Scoala de vara NutriFitness se desfasoara de luni pana vineri intre orele 08.30 – 12.30 pe doua grupe de varsta: 4 – 6 ani (15 locuri disponibile) si 7 – 11 ani (25 de locuri disponibile).