Echipa

Roxana-Trupina-Fondator-NutriFitnessRoxana Trupina – fondatorul NutriFitness Kids & Teens, coordonatorul echipei de profesionisti care a creat programele NutriFitness, dar si specialistul in nutritie al Centrului.

Roxana are o experienta profesioala internationala de peste 10 ani in crearea, dezvoltarea, implementarea si raportarea de programe umanitare pentru copii si parinti din Romania (Fundatia World Vision Int.).

Studiile Roxanei din tara si strainatate includ specializari in pedagogie, sociologie si asistenta sociala, managementul serviciilor sociale si de sanatate, management organizational, dar si cursuri de specializare si certificare ca instructor personal de fitness pentru tineri si tehnician nutritionist.

 

 

 

Marian Negrau  – Instructor de fitness NutriFitness

Marian are o experienta profesionala de peste 5 ani  ca profesor de educatie fizica  si este 3 ani ca antrenor de fotbal pentru copii. De asemenea, este instructor de fitness si personal trainer avand experienta in coordonarea orelor de aerobic, Pilates, functional training.

Studiile lui Marian includ licentierea in educatie fizica si sport si masterul in educatie fizica si sport scolar, ambele la Universitatea Ovidius din Constanta si cursul de Instructor de Fitness si Personal Trainer , organizat de Fitness Education School.

 

Lacramioara-Serban---Instructor-FitnessLacramioara Serban – instructor de fitness NutriFitness.

Lacramioara are o experienta profesionala de peste 15 ani ca profesor de educatie fizica si sport la Colegiul National Pedagogic ‘‘Constantin Bratescu ’’, dar si ca profesor de dans pentru copii de gradinita.

Studiile Lacramioarei includ licentierea in educatia fizica si sportiva (practicand gimnastica ritmica), masterul in managementul bazelor sportive si de agrement (ambele la Universitatea Ovidius din Constanta), dar si cursuri de formare si certificare in teorii moderne cu impact in educatie, marketing educational si ca instructor de aerobic.

Andreea Magyari – asistent instructor Adreea-Magyari---Asistent-Fitnessde fitness NutriFitness.

Andreea a facut handbal de performanta timp de 8 ani si in prezent este studenta la Facultatea de Educatie Fizica (specializarea sport si performanta motrica).

Andreea se pricepe foarte bine sa motiveze copiii in timpul exercitiilor fizice, sustinandu-i si ajutadu-i sa progreseze la fiecare curs.

Isabela Stefan-Iorga – Manager Marketing si Comunicare NutriFitness

Isabela are o experienta profesionala de 10 ani in relatii publice si comunicare, fiind implicata in mai multe proiecte si organizatii non-guvernamentale (Civicum Voluntaris, Centrul pentru Resurse Civice, World Vision Romania), dar si 7 ani de jurnalism pentru diferite reviste si publicatii.

Isabela este licentiata in Stiinte Juridice la Facultatea de Drept si are studii post-universitare de fundraising (ambele la Universitatea Babes-Bolyai, Cluj–Napoca). De asemenea, ea a obtinut numeroase certificari si acreditari nationale si internationale in tehnici de filmare si montaj, managementul voluntarilor, managementul de proiect, accesarea fondurilor structurale si de coeziune, dar si formator de traininguri, cursuri si workshopuri.

Isabela-Dan---Grafician-Ilustratratii-NutriFitnessIsabela Dan – Graphic Designer NutriFitness

Isabela a realizat picturile motivationale si tematice din Centrul NutriFitness, jocul educativ de carti pentru copii pe teme nutritionale si multe alte proiecte din conceptul NutriFitness.

Studiile Isabelei includ licentierea psihopedagogica in arte plastice si decorative si masterul in tehnica grafica. Experienta ei profesionala de peste 9 ani include graphic design in diferite agentii de publicitate, decorator design interior si design de obiect-simbol, curator artistic (Galeria de Arta Classic, Mamaia) si profesoara de activitati creative si desen pentru copiii de gradinita.

Din Echipa NutriFitness mai face parte si Victorita care are grija ca toti copiii si adolescentii sa fie mereu in siguranta in sala si care va intampina cu un zambet si o vorba primitoare  la Receptia NutriFitness.

Victorita-Covaci---Supraveghetor-Copii