Cariere

NutriFitness Constanta este primul centru de sport si nutritie din Romania dedicat copiilor (4-15 ani) si adolescentilor (16+ ani). Sustinem dezvoltarea armonioasa a copiilor si adolescentilor promovand un stil de viata sanatos si activ prin fitness, educatie si consiliere nutritionala (copii si parinti).

Daca iti place sa lucrezi cu copii si adolescenti, esti adeptul unui stil de viata sanatos, ai studii si experienta profesionala in educatie fizica, nutritie si dezvoltarea programelor educative pentru copii – te invitam sa faci parte din Echipa NutriFitness.

Trimite-ne un CV si o Scrisoarea de Intentie pe adresa office@nutritiesifitness.ro si te vom contacta pentru posturile disponibile care ti se potrivesc.

Daca doresti sa dezvoltam un parteneriat sau sa colaboram in diferite proiecte care vizeaza misiunea NutriFitness de a promova un stil de viata sanatos prin fitness si nutritie, te rugam sa ne trimiti propunerea ta pe adresa office@nutritiesifitness.ro si te vom contacta pentru a cauta impreuna noi modalitati de motivare a copiilor si adolescentilor din Romania sa faca miscare si sa manance sanatos.