Campania „Ne miscam si mancam sanatos. Crestem frumos” revine in scoli si gradinite

Peste 1000 de copii scolari si prescolari au participat la Campania de nutritie „Ne miscam si mancam sanatos. Crestem frumos”, derulata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si Centrul de Nutritie si Fitness pentru copii si adolescenţi NUTRIFITNESS, in perioada mai-iunie 2016. Bucurandu-se de un mare succes in randul copiilor, Campania va continua in anul scolar 2016-2017, la acele gradinite si scoli care doresc sa participe.

Obiectivul Campaniei consta in promovarea unui stil de viata sanatos prin educatie fizica si educatie nutriționala astfel incat fiecare copil sa se dezvolte armonios, eliminand problemele de greutate si invatand sa respecte principii de baza intr-o alimentatie sanatoasa.

In cadrul orelor de nutritie s-au abordat următoarele tematici : Farfuria mea Zilnica,(ce alimente si in ce cantitati trebuie sa consume zilnic un copil pentru a fi sanatos), Povestea Alimentelor, (clasele de alimente), Zaharul si problemele de sanatate pe care le cauzeaza daca este consumat in exces, Sa invatam sa citim etichetele corect, Ce pachetel ne luam la scoala, Solutii pentru o viata sanatoasa.

Elevii au primit vouchere cadou prin care li s-a oferit gratuit o sesiune de nutriţie şi de sport la Centrul Nutifitness din Constanţa.

La prima editie a campaniei au participat Scoala Gimnaziala nr.30 „Gh. Ţiţeica”, Scoala Gimnaziala nr. 12 „B.P.Haşdeu”, Scoala Gimnaziala nr.11 „C. Angelescu”, Liceul Teoretic „Ovidius”, Colegiul National de Arta „Regina Maria”, Gradinita „Amicii”.

Campania de nutritie va continua in scolile si gradinitele constantene. Unitatile de invatamant care doresc sa le vizitam sunt invitate sa ne contacteze si sa se inscrie.

related posts

Author post

nutri 12 septembrie 2016

view all post by