ADRIAN IUBESTE SPORTUL DE LA CENTRUL NUTRIFITNESS

De fiecare data cand urca cele 100 de scari de la Plaja Modern, Adrian ii spunea mamei ca nu mai vrea la plaja data viitoare. Dupa o luna si jumatate de miscare la Centrul NutriFitness pentru copii, Adrian isi intrece mama pe scari, ajunge sus in cateva minute, fara sa gafaie, fara sa oboseasca, fara sa se planga ca-l dor picioarele.

Sportul i-a dezvoltat mobilitatea, flexibilitatea si rezistenta. Adrian este energic, mai puternic si iremediabil indragostit de miscare, iar mama sa este fericita sa-l vada sanatos si plin de viata.

Adrian vine la Centrul NutriFitness si face sport de trei ori pe saptamana, cate doua ore.

Iubeste atat de mult programul de miscare prin joc NutriFitness ca nici macar trezirea de dimineata nu mai reprezinta o problema pentru el. Se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna cu copiii si instructorii si nu ar renunta pentru nimic la sport.

« Vrea sa continue din proprie initiativa. Este perfect ! »

Mamica lui Adrian este multumita de rezultatele obtinute de copilul sau si le considera mai mult decat satisfacatoare.

« La Centrul NutriFitness, fac exercitii pentru fiecare grupa de muschi, fac un efort controlat, sanatate curata! Copilul meu are o stare de bucurie, de euforie cand iese de la sala de sport si faptul ca vrea sa continue din proprie intiativa, este perfect ! »

L-am adus pe Adrian la sala fiindca sportul este absolut necesar in dezvoltarea lui si ceea ce se face la Centrul NutriFintess aduna la un loc toate sporturile pe care le-a facut copilul meu pana acum. Daca la inot si tenis gasea tot felul de scuze, ca e prea cald, ca e obosit sau ca-l doare burta, la Centrul NutriFitness ii place, este foarte incantat si ar vrea sa vina in fiecare zi.

Asa cum transpira aici, cum se misca aici, nu l-a invatat nimeni si nu a practicat niciunde. A mai facut sport, dar niciunde nu am vazut rezultatele pe care le-am vazut aici. Dupa primele antrenamente la Centrul NutriFitness a facut febra musculara. Nu a facut pana acum dupa niciun alt sport. Mergea teleghidat si i-am propus sa nu mai vina dar m-a refuzat.

Adrian poarta haine pentru copiii de varsta lui

Arian este incantat sa invete despre alimente. Nu le mai combina gresit si a reusit sa scoata din meniu, dulciurile si sucurile acidulate.

« Era disperat : o sticla mica de suc, te rog, mami ! Dupa ce a vazut cat zahar este in acea sticla, nu mai pune gura pe ea. Toate lucrurile aceasta daca i le-as fi spus eu acasa, nici nu le baga in seama. Dar invatandu-le la Centrul NutriFitness, imi spune mie acasa care sunt alimentele sanatoase si care nu.

La haine, din cauza burticii, trebuia sa ii iau pentru copii de 13-14 ani. Acum, pentru serbare, i-am cumparat haine pentru copii de 11-12 ani. Si totul numai din miscare si renuntare la dulciuri si bauturi carbogazoase.

Ne-am facut abonament pentru scoala de vara Happy Summer si vom continua si cu educatia alimentara si cu sportul. »

related posts

Author post

nutri 4 august 2016

view all post by